Pop!




 



I have been trying to finish this work since summer, but I could never find time and I never felt satisfied with it. One of the reasons is that I don't understand structure of comics, and it is hard to set up a good joke. Anyways, it is an attempt to be funny, but if you don't laugh - I will understand.
I was trying to come up with a way to show all the drawings I have done with this Little lady in a story.

I added some sketches under, that are part of that whole theme with the Little ladies on the beach. I think this will be the last post for a while with that concept. It took me forever to show you all of these, but I am glad, because I can move on now :)



Опитвам се да завърша тази работа от лятото, но все не ми остава време, а когато ми остане - просто усещам, че нещо и липсва и я зарязвам отново. Една от причините да не съм много доволна, е че нямам представа от това как се прави комикс и особено - как се прави смешен комикс. И да - ако не си личи - трябва да има смешка, но няма да се учудя, ако никой не го намира за смешно :) Преди 6 месеца ми се струваше забавно :)))) Идеята за този комикс тръгна от това, че имах серия от рисунки с тази девойка и се опитвах да измисля начин, в който да ги покажа и да се получи гега, който имах на ум.

Отдолу са скици, които са част от цялата тази серия с Малките девойки на плажа, с която най-накрая ще приключа. Просто ми отне прекалено дълго време докато ви покажа всичко по темата, което бях си намислила :)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hope you are having nice time browsing around!

1 коментара:

Anonymous said...

i laughed :D
Absolutely loveee your color style in this one
~delna