Thailand

We went to Thailand last year!
It was such an amazing and adventurous experience! I really wanted to draw more, although it is so hard  to do so on vacations, especially when everything is new and interesting. We caught though some rainy days, and I had the chance to do some sketching and the continued to the end of the trip.

Миналата година успяхме да отидем до Тайланд!
Беше прекрасно и приключенско преживяване, което определено препоръчвам! Много ми се искаше да рисувам, въпреки че по време на ваканция винаги е предизвикателство, защото всичко е толкова ново и интересно. Благодарение на дъждовните дни, които ни сполетяха по средата на ваканцията, все пак успях и да порисувам.


The thousand steps temple, or Tiger Cave Temple climb
Храмът на хилядата стъпки




 The Monkey Trail
Маймуните са прекрасни, но ужасно миризливи.

Пътеката на маймуните
Monkeys are amazing and very stinky.



 Beach.. I love it..
Left side, right side.. front and back.. Also lots of books read.

Обичам на плаж
Лявата страна, дясната страна.. от пред, отзад.. и много прочетени книги.



Temples
Lots of temple selfies.. we just had to act like real tourists.

Храмове
Направихме много селфита в храмове, като подобаващи туристи!



Snorkeling... bur just for me

Плуване със шнорхел.. но само за мен



Snorkeling and coral reef

In this vulnerable time for the oceans and the reefs, the worst is too see stupid tourist stepping on the reef and being oblivious of what they are doing. Sadly no one even explained how this is unacceptable to them, and I am not the type of person who will start educating strangers on the spot.
But I ca do it here - please restrain touching or stepping on reefs if you happen to travel to a destination that has them (which I deeply recommend)!


Гмуркане със шнорхел покрай коралов риф

В тозе деликатен момент за океаните и рифовете, най-отвратителното нещо е да видиш глупави туристи, които шляпат с боси крака по коралите и се кискат, без да имат и бегла представа какво правят. За съжаление никой не обясни на групата, че трябва да избягваме контакт с коралите, а и аз не съм човек, който ще започне да чете морал на непознати.
За сметка на това, мога да споделя тук - моля не стъпвайте и не пипайте коралите, ако ви се е представила възможността да пътувате да дестинация с корали (което живо пожелавам!)




Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hope you are having nice time browsing around!

1 коментара:

Unknown said...

Ти си една удивителна млада жена, с много въображение и талант! Всичко е прелестно.....продължавай да ме вдъхновяващ, момиче!