Halloweeeeeeen!

Happy Halloween!
I did this for #spooktober and it is amazing how great I feel by drawing creepy stuff! Will share with you the rest of the drawings some time soon :) Spooky is cool!

Въпреки, че традицията у дома не повелява, но това е рисунка, която направих за #spooktober ( в tumbr) във връзка с идващия Хелоуиин, благодарение, на която преоткрих колко е яко да рисувам на страшни теми. Това не е идеалният пример, но имам още няколко работи, които ще споделя скоро тук и може би са малко по-нестандартни за моят стил (ако въобще може да се каже че имам "стил") и илюстрират по-добре за какво иде реч :)
Честит Хелоуиин!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hope you are having nice time browsing around!

3 коментара:

Nikolay Vasilev said...

Хахаха, колко хубаво! :) Ако знаеш как ми липсваха рисунките ти и сега - бам! - tumblr :) Чувствам се като дете в сладкарница :D
Продължавай да рисуваш и споделяш :) Вдъхновяващо е :)

svetla said...

Благодаря ти и с удоволствие!
Малко е странно, но просто не се чуствам добре да качвам скици в blogger, освен life drawings. Визията на тази платформа определено ми звучи като за по-завършени работи:) Докато в tumblr съм свободна да слагам всичко, което ми хрумне и не се спирам. Някак си се наслаждавам, без да се притеснявам, ако нещо се получи грозно или нетипично или некрасиво. Не знам дали това звучи смислено, може би е глупаво.

Аз се вдъхновявам като чуя, че някой се вдъхновява! :)

сервиз за пожарогасители said...

Браво! Страхотна рисунка! Имате талант, продължавайте да рисувате!